Tandarts Jonathan Veenstra heeft zijn opleiding Tandheelkunde gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen (2009). Vanaf 2009 heeft hij bij verschillende praktijken in Zwolle en omgeving gewerkt. Zo is tandarts Veenstra ruim 7 jaar werkzaam geweest bij Tandartspraktijk Heeldemond in Zwolle. Ook bij Tandartspraktijk Wezep is hij ruim 7 jaar werkzaam.

Binnen het team van Tandartspraktijk Riesmeijer houdt Jonathan Veenstra zich voornamelijk bezig met algemene en cosmetische tandheelkunde. Ook de ouderenzorg binnen de tandheelkunde spreekt tandarts Veenstra aan. Mede om die reden is hij de vaste tandarts bij Zorgspectrum het Zand locatie Zandhove te Zwolle. Door deze interesse heeft tandarts Veenstra veel ervaring met het vervaardigen van protheses (kunstgebitten) en protheses op implantaten (klikgebitten).

Over zijn functie als tandarts zegt Jonathan Veenstra hetvolgende:

'Het vak van tandarts boeit mij omdat ik het leuk vind om contact met patiƫnten te hebben en ze te helpen. Het werk is afwisselend en ik haal er voldoening uit om samen te zoeken naar oplossingen. Van een tevreden patiƫnt die met een brede glimlach de deur uit gaat word ik blij.'

Tandarts Veenstra is werkzaam op de maandag woensdag donderdag en vrijdag