Mondhygiëniste Fieke is in 1999 in Nijmegen afgestudeerd als mondhygiëniste. Nadien heeft Fieke zich verder gespecialiseerd en heeft zij een opleiding gevolgd waardoor zij ook bekwaam is in het maken van vullingen bij kinderen en volwassenen. Fieke blijft er waarde aan hechten op door middel van nascholing up to date te blijven en zo kwaliteit te leveren. Hierdoor is zij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en behandelmethoden.

Mede doordat Fieke persoonlijke aandacht voor de patiënt hoog in het vaandel heeft staan, past zij goed in het team van tandartspraktijk Riesmeijer. De ervaring leert dat een ieder zich snel op zijn of haar gemak voelt bij Fieke. Uiteraard geldt dit voor volwassen, maar met name ook voor kinderen. Voor een kind is een behandeling vaak net iets spannender dan voor een volwassene. Dit voelt Fieke feilloos aan. Door de persoonlijke aandacht en tijd die Fieke voor kinderen neemt, verloopt de behandeling prettig en voorspoedig.

Over haar functie als mondhygiëniste  zegt Fieke het volgende:

'Het gebit is geen losstaand deel van ons lichaam. Een gezond gebit is dus van belang voor ons hele lijf. Ik vind het leuk en een uitdaging om gezamenlijk te werken naar een gezond gebit.'   

Fieke werkt op de maandag woensdagochtend en vrijdag.